Jag lämnade in min gamla bil på en bildemontering

Hej på er såhär mitt i veckan, våren närmar sig mer och mer och jag ser solen allt oftare. Min vår har börjat på topp då jag har köpt en ny bil och lämnat över min gamla bil till en bildemontering i Smedjebacken då det var alldeles för gammal och skruttig för att säljas. Om du skulle vilja veta mer om detta kan du läsa mer här.

Min gamla bil blev ju som sagt demonterad på grund av att den var aningen för gammal och dålig för att jag skulle kunna sälja vidare den, den var ju trots allt så pass dålig att jag var tvungen att köpa en ny. På grund av dess dåliga skick fick jag ta det tuffa beslutet om att lämna över den till en bildemontering i Smedjebacken, det var verkligen inte ett enkelt beslut eftersom det följt med mig så länge i livet. Den blev som min lilla bebis som jag tog hand om på daglig basis, jag mekade och fixade med den näst intill varje dag så att jag har kunnat göra den personlig. Allt jobb jag lagt ner försvann så fort och det var nog det jobbigaste med hela processen, att se allt sitt arbete skrotas. Trots att det var jobbigt vill jag ändå uppmärksamma företaget Ljusnarsbergs Bildemontering AB som hjälpte mig med allt, de tog hand om allt vad demontering har att innebära. Jag är så tacksam för dem och deras bildemontering i Smedjebacken för det gjorde att det tuffa beslutet blev enklare att hantera och jag kunde trots allt gå därifrån med ett leende på läpparna och köra hem i min nya fräscha bil.