Brinell Bil och service

God middag på er alla mina läsare. Jag tycker det är så trevligt att jag har så många följare på den här bloggen, som är intresserade av mig och min tillvaro i det vackra Fagersta. I det här inlägget hade jag tänkt mig att jag skulle berätta för er om ett väldigt användbart företag för oss som önskar att köpa en begagnad bil. Jag har själv köpt en begagnad bil hos Brinell Bil & service. Det här är ett företag där man kan få hjälp med bilservice i Fagersta, det mesta som rör bilens vård eller skötsel går det att få hjälp med. Jag har tidigare anlitat det här företaget när jag har behövt byta däck och någon gång har jag lämnat bilen för en polering. 

 

Den gamla rishögen är nu inlämnad på skroten. Det var med blandade känslor som jag gjorde det, för jag tyckte om den gamla bilen, men den var i ett bedrövligt skick. Nu bor jag ju så till, att jag bor några kilometer utanför samhället och jag behöver en bil för att kunna transportera mig. Jag fick hjälp till att välja ut en bättre begagnad bil, och den var givetvis servad och i ett väldigt fint skick när jag köpte den och med garantier. Jag ville berätta om det här företaget till er, alla mina fina läsare, och så hoppas jag att om ni någon gång behöver ett företag som kan hjälpa er med bilservice i Fagersta, att ni vänder er till Brinell Bil & service. Jag har alltid blivit så fint bemött, de har en sådan fin kundservice, och de tjänster de erbjuder är också riktigt prisvärda. Jag vill avsluta det här inlägget genom att tacka alla er som har lämnat så fina kommentarer på mina tidigare inlägg. Jag tycker om att läsa dem!