CT Bil & Plåt AB

Hej och god morgon på er alla mina läsare. Jag hoppas att ni alla har sovit riktigt gott och att ni ser fram emot vad den här dagen har för spännande saker att erbjuda! Jag har väldigt svårt att hålla mig borta ifrån datorn och att skriva här i bloggen, jag erkänner, jag är en bloggmissbrukare, men vad spelar det för roll så länge jag får hjälpa er läsare! Är ni i behov av bilreparationer i Enköping eller Bålsta, kan ni lämna er kärra hos CT Bil & Plåt. Det här är faktiskt det som jag bestämde mig för att skriva om i mitt första inlägg i bloggen den här soliga morgonen i april. För snart ska jag köra i väg till jobbet ett par mil bort, så jag är helt beroende av att ha en bil som fungerar. Problemet är ju att bilar ibland går sönder eller krånglar och inte beter sig som önskat. Jag har de senaste åren lämnat bilen till CT Bil & Plåt och där fått en väldigt bra hjälp med att laga eller serva bilen.  

 

Jag gick till en annan bilverkstad förut, men det blev förbaskat dyrt, för tyvärr så verkar det som om de flesta större kedjorna av bilverkstäder tar ut onödigt höga priser, men det finns ju inga kartellbildningar säger de som vet! På CT Bil & Plåt, får jag alltid bra reparationer till låga kostnader, och personalen är verkligen noggranna och ser alltid till att jag får tillbaks en bil i toppskick. Det här är en så bra bilverkstad, så ni som behöver hjälp med era bilreparationer i Bålsta eller Enköping, borde göra som jag och många andra, vända er till CT Bil & Plåt ni också. Jag hoppas att det jag skrivit om i det här inlägget kan vara till nytta för er.