Är det dags att skrota bilen?

Tjenare! Välkomna till bloggen och till ett nytt inlägg så här en regnig måndag i mars. Jag skriver de flesta dagarna om allt mellan himmel och jord men inläggen har oftast anknytning till Karlskoga, det är här jag bor och har bott i hela mitt liv och kommer aldrig att flytta heller, I love Karlskoga! I dag ska jag berätta om ett företag som många av er har visat intresse för vilket är bra, det ska handla om en bilskrot i Karlskoga. 

Karlskoga Bilskrot erbjudser sina professionella tjänster inom bilskrot i Karlskoga. Jag skrev i förbifarten för en vecka sedan ungefär om det här företaget och visste inte att det skulle bli ett så stort intresse ifrån flera av er att få veta mer om Kalrlskoga Bilskrot. Jag skriver därför om dem idag igen men den här gången lägger jag in en länk någonstans här i texten och om ni klickar på länken kommer ni till deras egen sida där ni kan läsa allt, nästan, om denna bilskrot i Karlskoga. Inledningsvis svarade jag på era frågor nere i kommentarerna på det förra inlägget men nu är det så många som ställt frågor så jag kan omöjligt hinna med att svara alla. Det är därför lättare om ni tar och klickar på länken så att ni kommer till deras hemsida, där hittar ni även deras kontaktuppgifter och kan höra av er direkt till dem och ställa era eventuella frågor. Det var nästan allt för detta inlägg men återigen, det är jättebra att så många tar ett personligt och miljömässigt ansvar genom att skrota era gamla bilar.